Thursday, 29 October 2015

Segmen Blogwalking YanieYusuf.com


Nak join juga lah segmen blogwalking ni. Menambah kenalan almaklum la I'm a newbie. Hahaa.. Takde la newbie, sudah lama berblog tetapi banyak meraban. Bila blogwalk ke blog-blog yang ada kat luar sana, hamboi dahsyat! Jealous sangat terutamnya mereka yang merantau serata dunia serta mereka yang masak kat rumah tapi hidang macam kat restoren mahal. Hihii..


Kalau nak join segmen blogwalking ni boleh la klik banner kat atas untuk lihat cara-caranya. 

Lets do this! (^__^)

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

yanie yusuf said...

Terima kasih join segmen Blogwalking YanieYusuf.

Boleh semak senarai url di sini: http://www.yanieyusuf.com/2015/10/senarai-segmen-blogwalking-yanieyusufcom.html

Selamat bersegmen!
www.yanieyusuf.com

Hani Fadhlina Abdul Rahman said...

Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wELcomE

I still fall on my face sometimes and I.. Can't color inside the lines 'cause.. I'm perfectly incomplete.. I'm still working on my masterpiece and I.. I wanna hang with the greatest gotta.. Way to go, but it's worth the wait, no.. You haven't seen the best of me.. I'm still working on my masterpiece ~Jessie J - Masterpiece~