Friday, 6 May 2016

Bowery Petit Rainbow Bagel


Hello Miss May!

Mood nak berblog tetiba muncul. Harapnya bulan ni bulan rajin berblog. Kali ni just nak share pasal satu makhluk warna-warni yang sedap ni. Nama dia Rainbow Bagel. Yummehh.. 😘

Specially delivered by Alin from TTDI.

Address:

Bowery KL
A 48 Persiaran Zaaba,
Taman Tun Dr Ismail,
6000 Kuala Lumpur,
Malaysia.

Tel No : 03-77100295

Open from Monday to Sunday
8:00am to 11:00pm

Tadaaa!! Cantik sangat sampai sayang nak makan. 😱😱

Sayang betul nak rosakkan kecomelan bagel ni. Kalau nak tau ada 20 keping gambar bagel ni kat dalam kamera. HAHAHAA.. Pantang dapat benda cantik! Macam kera dapat bunga. HUHUU.. 😅

Rainbow Bagel with cream cheese. Yummehh!! Lepas ni nak pergi cari latte plak kat sana. Alin kata makanan kat sana sedap! Ok kena masukkan dalam list 'My Latte Quest'. HIHIHII.. Tapi entah bila nak pergi, dah nak puasa dah ni.

Hey! Dah habis ganti puasa? Jom puasa sama-sama isnin depan! 😅

4 comments:

Mazni Munawar said...

cantiknyaaaa! uniknya bagel tu. :D

Sally Samsaiman said...

melampau gila cantik bagel dia...! hahahaha...TTDI kat mana?

Sally Samsaiman said...

hahahaha...excited sangat nak tanya sampai tanya TTDI kat mana...nak tanya belah mana sbnrnya :P

Ahmad Hasif said...

ni apa ni? donut ke?? haha.. cantik betul warna wani...

Blogwalking sini, jom baca;

Review Template Blog Baru site...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wELcomE

I still fall on my face sometimes and I.. Can't color inside the lines 'cause.. I'm perfectly incomplete.. I'm still working on my masterpiece and I.. I wanna hang with the greatest gotta.. Way to go, but it's worth the wait, no.. You haven't seen the best of me.. I'm still working on my masterpiece ~Jessie J - Masterpiece~