Tuesday, 12 February 2013

Hai Peng dan Telur Separuh Masak

lamanya tak update blog...
niat dari hari tu lagi nak update...
masa balik kenduri sepupu kat kampung...
tapi busy campur malas so tak terupdate...
hehehee... duk belek2 gambar terasa nak update plak...

balik kemaman kalau tak lepak hai peng memang tak sah...
so kali ni pun sama jugak...
plus ada orang tak pernah lagi dapat minum kopi kat hai peng...

my sister auyun and her husband first time minum kopi hai peng...
before ni kalau nak pergi Kuantan diorang tak singgah
ataupun hai peng tutup sebab hari Jumaat...

kopinyer kaww!!

selalunya kitorang obses nak makan bun kaya and roti bakar...

i love bun kaya... hehehee...

tapi kali ni ada satu penyakit baru...
makan telur separuh masak...

semua sabar jer menunggu telur jadi separuh masak...
hehehee... kena tunggu 5 minit...
cukup jer masa terus berebut nak pecahkan...

cam pertandingan hirup telur separuh masak...

pasangan pertama... linda and shahrul...

belum kira dah start hirup dulu... hahahaa...

pasangan kedua... auyun and faiz...

seronoknyer diorang ni hirup telur...

hingga ke titisan terakhir ah...

alamak... peserta terakhir pun nak jugak...
bonda tercinta pun nak hirup jugak...
hihihiii... abah tak ikut so terpaksa la solo kali ni...

we love Hai Peng!!

(^__^) yummsss...

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wELcomE

I still fall on my face sometimes and I.. Can't color inside the lines 'cause.. I'm perfectly incomplete.. I'm still working on my masterpiece and I.. I wanna hang with the greatest gotta.. Way to go, but it's worth the wait, no.. You haven't seen the best of me.. I'm still working on my masterpiece ~Jessie J - Masterpiece~