Wednesday, 5 July 2017

Melaka Road Trip : Hard Rock Cafe Melaka


Aktiviti di malam hari, jalan-jalan cari dinner. Cik Maria telah bermurah hati nak belanja kami makan kat Hard Rock Cafe Melaka. Buntang mata kami bila dengar dia nak belanja kat Hard Rock Cafe. 


First time orang belanja makan dekat Hard Rock Cafe! Yayy!!

Alin makan steak.

Cik Maria makan salad.

Hamba makan Jumbo Combo!


Makan sambil layan lagu-lagu 90-an. Yang kat dalam perut pun melompat-lompat! Suka lagu-lagu lama agaknya dia. HIHII.. Alamak lupa pulak nama band yang perform malam tu tapi suara penyanyi perempuannya sangat lantang! Best best..


Rupanye special dinner malam ni nak sambut birthday Alin yang dah belated. Cik Maria tak berkesempatan nak sambut sebelum ni sebab lama berada kat Boston. 3 bulan selepas birthday baru nak celebrate. Birthday girl tak tau langsung nak sambut birthday dia, siap excited nyanyi birthday song seiring dengan band dan tetiba ada waiter yang datang bawak kek untuk dia. HIHIHII..

Happy Belated Birthday Alin!


Complimentary gift from Hard Rock Cafe! Thank you!


Sebelum balik hotel sempat lagi kami nak jalan-jalan tepi Sungai Melaka.


Cantik sangat pemandangan waktu malam sepanjang Sungai Melaka ni. Angin malam pun dingin je. Seronok jalan-jalan dengan tenang. Ada juga cafe-cafe tepi sungai yang dibuka untuk lepak-lepak.


Thank you Hard Rock Cafe Melaka for the lovely dinner!


Kami berdua juga nak ucap terima kasih buat Cik Maria kita yang sudi belanja kami makan malam ni. Thank you Maria!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wELcomE

I still fall on my face sometimes and I.. Can't color inside the lines 'cause.. I'm perfectly incomplete.. I'm still working on my masterpiece and I.. I wanna hang with the greatest gotta.. Way to go, but it's worth the wait, no.. You haven't seen the best of me.. I'm still working on my masterpiece ~Jessie J - Masterpiece~