Monday, 26 December 2016

My Latte Quest : DR.Inc


DR.INC


Address:
DR.Inc Cafe @ Bangsar
8 Jalan Kemuja,
Bangsar, Kuala Lumpur.

Operating Hours:
Weekends 9am - 7pm
Weekdays 8am - 7pm

Phone:
03 2283 4698

Dari Straits Food Company nak kereta, tiba-tiba ternampak pulak satu cafe ni. Macam pernah dengar jer DR.Inc Cafe ni. Pronounce dia 'drink' dan bukannya Doctor Inc. HEHEHE.. Alang-alang dah keluar lepak ni, pastu muncul depan mata pulak tempat-tempat camni, memang pantang lah, terus jer masuk order coffee. HIHII..

Tadaa.. Sejenis kegembiraan di hati. Dapat heart shape latte! 
Bukan susah pun nak hiburkan hati ni. Kan?

Cafe ni banyak open space nya. Selesa sangat!

Waiter yang tolong ambilkan gambar berjaya selesaikan masalah kami.. Sorang tak nak duk depan sebab muka tak kurus, sorang tak nak duk depan sebab peha tak kurus. Bila dapat balik camera, separuh bahagian atas je.. 😅😅 Thanx abg waiter! 😒

Yang beria nak coffee sebenarnya sorang je. Alin ni tea person, tak berapa gemar coffee. Baik hati sangat temankan kawan nan seorang ni nak berlatte quest bagai.. HIHII.. Thank you yer Alin!

Oleh kerana tadi dah breakfast kat Straits Food Company, jadi kat sini nak minum jer! Tapi ada pulak yang nak order makanan. Hmm.. Tak kenyang ker tadi? Menarik tak menu dia, dalam dulang ke apa tah nama bendalah ni. HEHEE..

Nampak tak muka excited tengok menu. Satu muka kagum menu cantik, satu muka terkejut tengok harga. HAHAA.. Kalau dah nama cafe hipster, makanan biasa yang boleh masak kat rumah pun boleh jadi mahal gile. Tapi berbaloi la, diorang berbelanja banyak untuk cantikkan cafe nak bagi kita chill kan.. Telur dadar ngan ghoti pun boleh sampai RM20++.


Thank you DR.Inc Cafe!

My Latte Quest:
Latte ~ checked!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wELcomE

I still fall on my face sometimes and I.. Can't color inside the lines 'cause.. I'm perfectly incomplete.. I'm still working on my masterpiece and I.. I wanna hang with the greatest gotta.. Way to go, but it's worth the wait, no.. You haven't seen the best of me.. I'm still working on my masterpiece ~Jessie J - Masterpiece~