Wednesday, 5 July 2017

Melaka Road Trip : Bica & Co. Courtyard Cafe


BICA & CO. COURTYARD CAFE


Address:

ROSA MALACCA
212, Jalan Parameswara,
Kampung Bandar Hilir,
75000 Melaka.

Tel: 06-281 9888


Alang-alang dah menginap dekat Rosa Malacca ni kena la cuba rasa makanan kat Bica & Co. Cafe. Boleh pilih nak duduk dalam ke nak duduk kat courtyard. We chose untuk duduk kat dalam sebab kat dalam pun menarik. Nice ambiance!


Spaghetti tu sedapnye. Siapa pergi sana nanti boleh lah cuba. Maria ordered spaghetti and Alin ordered sandwich. Me?! Order Blueberry Cheesecake and Hot Chocolate je. Tak lalu makan sebab dah buat salah kat husband. 

Inilah kesalahannya. terbawak kunci kereta dan wallet husband! Terlupa nak keluarkan dari handbag sebelum bertolak ke Melaka. Aduhai, hati tak tenang langsung sebab si dia merajuk nun di Shah Alam sana. HUHUUU..



Nasib baik cafe ni sangat cantik dan menenangkan. HAHAA.. Terubat sikit gundah gulana di hati. Reminder untuk diri sendiri, check handbag sebelum keluar berjimba dengan kawan-kawan. HAHAA..

Gendang gendut tali kecapi,
Kenyang perut senang hati!


Lepak courtyard super tenang sebab time ni takde orang. Mungkin hujung minggu lebih meriah! 

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wELcomE

I still fall on my face sometimes and I.. Can't color inside the lines 'cause.. I'm perfectly incomplete.. I'm still working on my masterpiece and I.. I wanna hang with the greatest gotta.. Way to go, but it's worth the wait, no.. You haven't seen the best of me.. I'm still working on my masterpiece ~Jessie J - Masterpiece~